Jobba hos oss

Kompetensen och expertisen hos våra drygt 300 anställda är vår största tillgång. Vi vill fortsätta kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra brukare och för det behöver vi också fortsätta att rekrytera marknadens bästa medarbetare.

Till höger hittar du de tjänster vi för närvarande söker inom gruppen. Glöm inte att du alltid kan skicka in en spontanansökan via jobb@aktivortopedteknik.se, så hör vi av oss om det dyker upp en passande tjänst.


Är du fysioterapeut och nyfiken på nya möjligheter?

Just nu söker vi dig som är fysioterapeut och vill ta ett nytt steg i karriären. Vi erbjuder ett arbete inom den ortopedtekniska branschen.
Passar det dig erbjuder vi dig en vidareutbildning till fotspecialist som en del av anställningen.

Jobba med ortopedteknik

Arbetet inom den ortopedteknikska branschen erbjuder en daglig kontakt med landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel och ortopediska skor eller inlägg. Vi efterfrågar just din kompetens och erbjuder ett arbete tillsammans med högt kvalificerade och erfarna specialister.

Genom nära samarbeten med sjukhusets personal fortsätter vi att utveckla vår verksamhet för att möta framtidens behov. Vill du växa inom vår verksamhet?

Aktuella jobb


”Ett växande företag med
stor potential”

 

Fredrik Samson började arbeta på Ottobock för att han såg ett växande företag med stor potential som står inför spännande utmaningar.

Fredrik arbetar som Operations Director på Ottobock Scandinavia Group. Hans uppgift är att tillhandahålla möjligheterna och ge medarbetarna mandat att göra det bästa av dem.

- Mitt arbete är väldigt varierande, jag gör allt ifrån att skapa enhetliga strukturer till att erbjuda intressanta karriärmöjligheter, berättar Fredrik.

Utmaningarna i rollen som Operations Director handlar till exempel om hur företaget kan integrera de nya delarna, skapa en gemensam kultur och hitta starka synergier.

- Vi vill också behålla entreprenörskapet, engagemanget och den positiva stämningen, menar Fredrik.  

 

”Ett företag i utveckling” 

Christin Lilja, inköpskoordinator på Ottobock Scandinavia Group, har jobbat i företaget under sju års tid. 

- I min yrkesroll som inköpskoordinator ingår det att stötta hela gruppen med ett strategiskt tänkande och service runt inköp.

Christin betonar vikten av bygga ett bra kontaktnät, både internt och externt.

- Det skapar en känsla av delaktighet att kunna hjälpa våra olika verksamheter med rätt produkter, till rätt pris, i rätt tid, menar Christin.